آکادمی علوم داوری ایران

منوی اصلی

آکادمی علوم داوری ایران

منوی کاربری

آرشیو

اوقات شرعی

سامانه ثبت بیمه وکالت

سامانه ثبت بیمه وکالت

سامانه ثبت پرونده

سامانه ثبت پرونده

همکاری با ما

همکاری با ما

سامانه ارتباط

سامانه ثبت نظرات ، انتقادات ، پیشنهادات و شکایات

پیوندها

مطالب اخیر

نظرسنجی

نظرشما در مورد سایت؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
طراحی و بهینه سازی قالب : ثامن تم ( علیرضا حقیقت )

دیوان داوری اتاق بازرگانی بین المللی پاریس Icc

اتاق بازرگانی بین المللی یک سازمان غیر انتفاعی است که مقر آن در پاریس است اکنون پس از هشت دهه که از تاسیس آن می گذرد همچنان هان اهداف و رسالتی را دنبال می کند که پایه گذاران اولیه در نظر داشتند. این اتاق که انعکاس صدای جامعه بازرگانی جهانی است به خوبی نشان داده که «اقتصاد جهانی» وسیله ای است براغی ایجاد و حفظ صلح و بهرورزی بشر.

 

یکی از روش هایی که اتاق بازرگانی بین المللی برای پیشبرد و پشتیبانی از اقتصاد جهانی اتخاذ کرده توسعه و گسترش «داوری تجاری بین المللی» است. از همین رو، از سال 1923 یک سازمان داوری را موسوم به  دیوان بین المللی داوری  به صورت تشکیلات وابسته به اتاق بازرگانی بین المللی تشکیل شده است. البته داوری سازمانی و دائمی بدان معنا نیست که اختلافات ارجاع شده به دیوان توسط داوران همین دیوان رسیدگی شود بلکه طرفین مجازند که داوران خود را معرفی نمایند. دیوان داوری اتاق از ابتدای تاسیس در سال 1923 در توسعه اسلوب داوری به عنوان اسلوب برگزیده جهت حل و فصل دعاوی و اختلافات بازرگانی بین المللی  از دعاوی مربوط به معاملات خرید و فروش کوچک گرفته تا دعاوی و اختلافات کلان مربوط به طرحهای بزرگ زیر بنایی که با تامین مالی دولتها اجرا می شود  همواره پیشاهنگ بوده است. دیوان داوری ICC قریب 14000 پرونده داوری بین المللی را در بیش از 100 کشور به عنوان محل داوری و با اصحاب دعوی از قریب 150 کشور تصدی کرده و به سامان رسانده است.

 

این کارنامه دیوان را به معتبر ترین، برجسته ترین و با تجربه ترین سازمان داوری در عرصه جهانی تبدیل کرده است. با این همه هنوز نقش دیوان داوری ICC به طور کامل درک نشده و بویژه از جانب کسانی که به تازگی به دیوان داوری می آیند و با آن آشنا می شوند همیشه درست فهمیده نمی شود. یک علت عمده این وضع آن است که دیوان داوری ویژگی های منحصر به فردی را دارد که هیچ یک از سازمان های داوری، ندارند. افزون بر این کار دیوان و ساختار و صلاحیت آن کاملاً محرمانه است. در ادامه این کار به بررسی ساختار و وظایف دیوان داوری و تشریح روابط کاری دیوان دبیرخانه و هزینه های داوری، تشکیل داوری و بررسی پیش نویس رای داوری و در آخر حق الزحمه افراد.

 

نویسنده : admin362 / تاریخ : 18 مرداد 1395 / نظرات : 0 / بازدید : 2604


ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد را وارد کنید: *
تمامی حقوق مادی و معنوی این وبگاه محفوظ و متعلق به مدیر آن می باشد...